Werken bij Verboon

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben altijd ruimte voor nieuw talent. Zowel voor jong, aanstormend talent als voor ervaren specialisten in het vak.

Benieuwd wat wij je te bieden hebben?

Naast een bovengemiddeld salaris bieden wij je minimaal 35 vakantiedagen, met de mogelijkheid om extra verlof aan te kopen en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast krijg je bij ons veel vrijheid. De keuze tussen een E-leaseauto, reiskostenvergoeding of een OV-jaarkaart; (afhankelijk van de functie) behoort tot de mogelijkheden.

Bij Verboon Maasland zijn we gek op complexe technische uitdagingen. Ambieer jij uitdagingen in een constant veranderende omgeving? Wij stellen jou in staat om samen met je collega’s het verschil te maken. Wij geloven dat mensen het verschil maken en geweldige dingen doen, als ze kans en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen. Wij vertrouwen op onze mensen!

Waarom werken bij Verboon Maasland?

Informele omgeving

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring en een transparante, op samenwerking gerichte cultuur. Successen vieren we samen met een borrel of een knalfeest.

Persoonlijke groei

Je krijgt toegang tot een enorm netwerk van mogelijkheden door kennissessies en trainingen bij te wonen voor een optimale persoonlijke ontwikkeling.

Duurzaamheid; Kijk groen!

Je komt te werken in een groep met zeer toegewijde mensen die zich elke dag inzetten om de wereld een beetje mooier te maken.

Staat er iets bij voor je?

Kan je niet vinden wat je zoekt? Stuur een open sollicitatie

Geen geschikte vacature kunnen vinden, neem gerust contact met ons op. We horen graag over jouw kwaliteiten, ideeën en ervaring.

Stuur een e-mail

Jacqueline Taal-Zegwaard

Personeelszaken

Kom eens langs voor een goede kop koffie, zodat wij je kennis kunnen laten maken met alle mogelijkheden binnen ons bedrijf. Bij Verboon Maasland kijken we verder dan alleen jouw carrière, we willen dat je happy bent op je werk én thuis.