Werken bij Verboon

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben altijd ruimte voor nieuw talent. Zowel voor jong, aanstormend talent als voor ervaren specialisten in het vak.

Benieuwd wat wij je te bieden hebben?

Naast een goed salaris krijg je bij ons veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Bij Verboon Maasland gaan we een complexe technische uitdaging niet uit de weg. Ambieer jij uitdagingen in een constant veranderende omgeving? Wij stellen jou in staat om samen met je collega’s het verschil te maken. Wij geloven dat mensen het verschil maken als ze de kans en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen. Wij vertrouwen op onze mensen!

Waarom werken bij Verboon Maasland?

Informele omgeving

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring en een transparante, op samenwerking gerichte cultuur.

Balans

Werken doe je een groot deel van je leven. Het is dus belangrijk dat je plezier hebt in je werk en geluk ervaart bij wat je doet. Bij Verboon Maasland vinden we een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en gaan we graag met je in gesprek wat we hierin voor jou kunnen betekenen.

Persoonlijke groei

Je krijgt toegang tot een enorm netwerk van mogelijkheden door kennissessies en trainingen bij te wonen voor een optimale persoonlijke ontwikkeling.

Staat er iets bij voor je?

Kan je niet vinden wat je zoekt? Stuur een open sollicitatie

Geen geschikte vacature kunnen vinden, neem gerust contact met ons op. We horen graag over jouw kwaliteiten, ideeën en ervaring.

Stuur een e-mail

Jacqueline Taal-Zegwaard

Personeelszaken

Kom eens langs voor een kop koffie of thee, zodat wij je kennis kunnen laten maken met de mogelijkheden binnen ons bedrijf.