Over ons

Uw probleem van morgen is onze uitdaging van vandaag

Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan om te zoeken naar de best passende, duurzame, veilige oplossing.

Verrassend Veelzijdig Verboon

Samenwerken met Verboon Maasland levert u niet alleen een kwalitatief hoogwaardig project op maar betekent ook ontzorging, expertise, een effectief proces en een accurate afhandeling. Doordat wij in een continu veranderende wereld oog houden voor de dag van morgen, zien wij in elke klantvraag een uitdaging. Onze specialistische medewerkers pakken uw uitdaging graag op; met aandacht voor de omgeving en de wereld van morgen.

 

1951

Geschiedenis

Aannemingsbedrijf Verboon Maasland B.V. is een familiebedrijf wat in 1951 door W. Verboon sr. is opgericht. In de jaren 60 is het bedrijf door vijf zonen; Joop, Daan, Arie, Willem en Cor voortgezet. In 1981 zijn de broers Joop, Arie, Willem en Cor met z’n vieren door gegaan en is het onder hun leiding uitgegroeid tot een flexibele, veelzijdige onderneming met gespecialiseerde vakmensen en een modern materieelbestand. In 2000 is het bedrijf overgedragen aan de 3e generatie.

2026

75 jarig bestaan

In 2026 hopen we ons 75 jarig jubileum op grootse wijze te kunnen vieren.

2009

Bodemsaneringen

Naast onze diensten zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van land- en waterbodem saneringen. Wij zijn hiervoor gecertificeerd volgens het SIKB 7000 protocol, BRL 7001 en 7003. Daarnaast beschikken wij over een VIHB certificaat waarmee afvalstoffen legaal kunnen worden vervoerd. Wij verzorgen alle facetten van de sanering, vanaf het eerste onderzoek tot en met de evaluatie en schoongrond verklaring.

2022

Veiligheidsladder

Samenwerken aan een veiligere werkomgeving klinkt vanzelfsprekend maar vraagt dagelijks ieders aandacht. Het gaat hierbij niet alleen om het werken met goedgekeurde en veilige middelen maar ook om veilig gedrag; veilig uit en thuis. In november 2022 hebben wij trede 3 van het Veilig Bewust certificaat (Safety Culture Ladder) behaald.

Onze vakmensen maken elke dag mooi werk

Mooie innovatieve machines zijn fijn maar zonder de inzet van onze vakmensen staat materieel stil. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de kwaliteit in de uitvoering vooral zit in de bevlogenheid, expertise en aanpak van onze medewerkers. Zowel buiten als binnen staan onze medewerkers dagelijks klaar om u als klant verder te helpen.

Samenwerken voor het beste resultaat

Integrale samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat we met een brede expertise grootschalige projecten kunnen uitvoeren.

Samen staan we sterker

In 2016 heeft Verboon Maasland de activiteiten uitgebreid met de overname van Aannemingsbedrijf J. den Boer B.V. en Transportbedrijf Reductum B.V. uit Lienden.  Naast de uitvoering van projecten in de GWW en het vervoer en overslag van diverse bouw- en afvalstoffen beheren zij (op verschillende locaties in Nederland) grote hoeveelheden klei voor civieltechnische toepassingen, ook wel dijkenklei genoemd. Meer informatie kunt u vinden op jdenboer.nl en kleivoordijken.nl

Arno Schnitker

Acquisitie en Tender manager

Arno is ons aanspreekpunt voor al uw vragen over project aanpak en tender management. Onder het genot van een kopje koffie of thee legt hij u graag uit wat wij voor u en uw project kunnen betekenen en op welke manier wij u volledig kunnen ontzorgen.