Projectcoördinator Specialistische Projecten

Ben jij een gedreven projectcoördinator die houdt van afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdagende projecten? En wil je werken binnen een hecht familiebedrijf waar teamwork en kwaliteit voorop staan? Dan is deze vacature bij Verboon Maasland echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als projectcoördinator op onze afdeling Specialistische Projecten ben jij de verbindende factor tussen de klant, het projectteam en de uitvoering. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor de projecten: van de calculatie en offertefase tot en met de daadwerkelijke uitvoering en oplevering.

Onze projecten variëren in grootte en complexiteit en bevinden zich voornamelijk in Nederland, met uitstapjes naar België, maar jouw standplaats is ons gezellige kantoor in Maasland.

Zoals de naam zegt, richt de afdeling Specialistische Projecten zich op specialistische klussen die vragen om innovatie op meerdere gebieden van techniek. Daarnaast onderhoud je nauw contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Je bewaakt de planning, het budget, de veiligheid én kwaliteit van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat alles volgens afspraak verloopt.

Geen dag is hetzelfde in deze uitdagende en veelzijdige functie!

We zien jou graag als je:

Wat kun je van ons verwachten? 

Enthousiast geworden?

Ben jij de projectcoördinator die wij zoeken? Solliciteer dan snel en stuur je CV met motivatie naar jacqueline.taal@verboonmaasland.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen Jacqueline Taal via 010 – 59 220 22.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Verboon Maasland – Samen bouwen aan kwaliteit