Machinist (draadkraan) Specialistische Projecten

Wat ga je doen?

Als machinist (in opleiding) bij Verboon Maasland start je op onze afdeling Specialistische Projecten, waar je de komende jaren intern wordt opgeleid tot volwaardig draadkraanmachinist. Je leert stap voor stap de fijne kneepjes van dit unieke specialisme binnen de grond-, weg- en waterbouw. Je werkt met geavanceerde machines en draait mee op uitdagende projecten. Zo krijg je de tijd om te wennen aan de techniek en de werkzaamheden die horen bij het werken met een draadkraan.

Dagelijks werk je aan bijzondere projecten in Nederland, met af en toe een uitstap naar Belgiƫ. Je speelt een belangrijke rol in de uitvoering van deze projecten, waarbij kwaliteit, precisie en veiligheid altijd voorop staan.

Tijdens je opleiding werk je nauw samen met ervaren collega’s die jou begeleiden en ondersteunen. Zo ontwikkel je jezelf tot specialist in het vak!

Afhankelijk van je kennis en kunde zal je naast je opleiding ook werkzaam zijn als machinist op een hydraulische kraan, zodat je voldoende afwisseling hebt maar ook ervaring op doet.

We zien jou graag als je:

Wat kun je van ons verwachten? 

Over Verboon Maasland

Verboon Maasland is een middelgroot familiebedrijf met een lange geschiedenis in de aannemerij. Wij voeren unieke projecten uit in Nederland en Belgiƫ, waarin onze afdeling Specialistische Projecten een grote rol speelt. Vakmanschap en innovatie staan bij ons centraal, waarbij we onze medewerkers graag de mogelijkheid bieden om te groeien en zich verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Enthousiast geworden?

Ben jij de machinist die de uitdaging aangaat om zich te ontwikkelen tot draadkraanmachinist? Solliciteer dan snel en stuur je CV met motivatie naar jacqueline.taal@verboonmaasland.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jacqueline Taal via 010-5922022.

VERBOON MAASLAND – SAMEN BOUWEN AAN KWALITEIT.